Törökbálint, 2016

Törökbálint üdülőövezetébe készült a terv. Az építtető igénye szerint két külön lakást foglal magában az épület. A tervezésnek az volt a nehézsége, hogy a helyi szabályozás szerint 4,5 méter a megengedett építménymagasság ezért a maximális beépítettségnél nem lehetett teljes alapterületen kétszintes az épület. Így az egyik lakást egyszintesre, a másik lakást kétszintesre terveztük. A garázst és a gépészeti-háztartási helyiségeket a pinceszinten helyeztük el.

Kecskemét, 2016

Fiatal, 3 gyermekes házaspár számára készült ez a lakóház terv. A telek adottságait figyelembe véve keskeny, hátra nyúló épületet kellett tervezni. Hazánkban elég gyakori, hogy 18 méteres utcafrontú, hosszú telkeket alakítanak ki. Ez a körülmény nagyban befolyásolja a ház elhelyezését, formáját, megjelenését.

Art Webber modern házak

Természetközeli modern ház

Modern villa vázlatterve. A modern, funkcionalista épületek a korszakalkotó építészeti stílust képviselik. Ezeknek a lakóházaknak a szépsége egyszerűségükből fakad. A nagyméretű üvegportálokkal a ház a kert egységévé válik, a modern épület és a természet kontrasztja feloldódik.

Modern villa

Régi családi ház átalakítása

Megrendelőink egy csömöri, családi házakkal régebben beépült városrészben vásárolták meg ezt a felújítandó házat. A csak részben kihasznált tetőtér az átalakítás során teljes alapterületen be lesz építve, az utcai és udvari oldalon erkélyekkel kialakítva.
A nagy tetőszélesség miatt a jelenlegi, utcára merőleges tetőgerinc át lesz fordítva az utcával párhuzamosan, ami sokkal modernebb megjelenést fog az épületnek adni.

artwebber-magastetos-haztervek-07